Vélemények erről: Varius Plus

 • Nóra
  Akarom mondani, egy nagy köszönöm, hogy a gyártó varius plus egy igazán hatékony eszköz! Csak alkalmazásával ez a gél, végre el is felejtettem szinte állandó fáj, hogy fáj a lába. Most, hogy minden nap sokkal szebb, de nem tudok aludni éjszaka)
  Varius Plus
 • Lili
  A személyes tapasztalataim voltak győződve arról, mi lehet megszabadulni a visszerek, amelyek csak egy gél. Gél varius plus ajánlott terapeuta. Jó ideje rájött, hogy ez az eszköz, mert már folyik a lézeres műtét. Ma csináltam egy ismételjük meg a parancsot, alig várom, hogy szállítás. Használni fogom a megelőzés!
  Varius Plus
 • Boglárka
  Rendelés varius plus magamnak, férje pedig a szüleink. Használja az egész család. A férjemmel a profilaxis, a szülők, a kezelés. Az eszköz segít. Nem nehéz lábak duzzanata. A szülők azt mondják, hogy elkezdte használni ezt a gélt, lett könnyebb járni, erek kevésbé lesz látható.
  Varius Plus
 • Levente
  Körülbelül hat hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a jobb lába nagyon megnagyobbodott vénákon. Elment az orvos, azt mondta, hogy ez egy kiszámítható korfüggő visszerek. Kinevezett csak gél varius plus. A javulás még az első hónap után használható. De az ajánlása, hogy ugyanaz az orvos, azt használja gél eddig, a megelőzés.
  Varius Plus
 • Jázmin
  Használat varius plus körülbelül három hónapig alkalmazni láb naponta egyszer, lefekvés előtt. Azt hiszem, csak ez az eszköz már nincs fájdalom súlyossága az egy nap magassarkúban. Nemrég észrevettem, hogy a láb már nem áll ki a Bécsi, mint korábban volt. Jó, ajánlom.
  Varius Plus
Felhasználói értékelés Varius Plus
4.3
19