Visszér

Hiányosság esetén a vénás szelepek, vagy azáltal, hogy csökkenti a hang a vénák által a gravitációs erő elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a normál véráramlás. A vér megreked a vénák, így a vénás erek maguk torz. Ilyen vénák úgynevezett visszeres kibővült.

Általános információk

visszér

Ismeretes, hogy a gravitáció hatással van a vér áramlását. A szív úgy működik, mint egy pumpa, ami biztosítja a folyamatos vérkeringést. A keringési szervek felett helyezkedik el, a szív, a gravitáció pozitív hatással van. Azonban, a hajók, az alsó végtagok által az erő, működik a gravitáció a test ellen. Néha elégtelenség esetén a vénás szelepek, vagy azáltal, hogy csökkenti a hang a vénák által a gravitációs erő elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a normál véráramlás. A vér megreked a vénák, így a vénás erek maguk torz. Ilyen vénák úgynevezett visszeres kibővült.

Általában megtalálható a régióban, a gastrocnemius izom, valamint a hátsó felszínen a térd. Körülbelül minden tizedik lakosa a bolygó szenved, mint a visszér. Általános szabály, hogy a nők 30 éves 60 év is egy veleszületett hibája, a vénás szelepek. Hogy ez a betegség vezethet az elhízás, a rossz testtartás, egy állapot, amikor az ember hosszú ideig áll vagy ül, terhesség. Minden ilyen körülmények között még erősebb nyomást gyakorol az erek, valamint a vér áramlását, az alsó végtagok nehéz.

Az okok a visszerek

 • a hiánya vénás szelepek, a sérülés vagy veleszületett rendellenesség, ezért nem tudták megakadályozni a reflux, a vér, az alsó végtagok, ami viszont az okozza, hogy a keresetet a gravitáció. Így a vénák a vért, bővítésére;
 • egy hosszú függőleges helyzetben;
 • az elhízás;
 • a megnövekedett nyomás a vénák az alsó fele a test, az izmok, a törzs alatt a székletürítés, nehéz tárgyak emelését, terhesség.

A tünetek a visszeres

tünetek, visszerek
 • szövevényes, sötét kék, vagy lila színű vénák a lábát;
 • szabálytalan barnás pigmentáció a bőrön, a kezek, lábak;
 • erős fájdalom a lábakban;
 • szórványos görcsök, az izmok, az alsó végtagok;
 • megvastagodott erek;
 • fekélyek a bőrön, vagy az ízületek.

Szövődmények

 • ekcéma;
 • bőr fekélyek;
 • súlyos vénás vérzés a seb az alsó végtag;
 • thrombophlebitis (gyulladás egy bizonyos területen a véna, amely kíséri a vérrög kialakulását).

Mit lehet tenni,

Nincs terápiás beavatkozások visszeres eltűnnek.

Azonban lehet enyhíteni a fájdalmat, csökkenti a rossz közérzet, a következő módon:

 1. Kerülje a hosszan tartó állt még egy helyen. Gyakorlat nélkül, a vér, az érintett hajók válik stagnál, a vérnyomás emelkedik. Mindez azt eredményezi, hogy a víz felhalmozódása a láb, boka, illetve a lábszár, amely kíséri, növeli a fájdalmat.
 2. Ne felejtsük el, hogy a mozgás, a változás, testhelyzet. Amikor séta a vádli izmait csökkent. A vér gyorsabban áramlik a szív, ezáltal csökken a vérnyomás az erek. Ezen kívül, a fizikai aktivitás folyadék gyorsabban szívódik fel a lágy szövetekben, így csökken a fájdalom.
 3. Rajta különleges orvosi harisnyát, vagy zoknit, így hagyja, hogy a folyadék-visszatartás lágy szövetek.
 4. Nem alszik ülve.
 5. Ha sokáig kell ülni, kanyar, majd kiegyenesedik a lába, a bokája közös, hogy fenntartsa a vér áramlását. Utazási fordítson különös figyelmet arra, hogy a feltétel, hogy a láb. Ne ülj sokáig egy helyen. Minden 45-60 perc, meg kell, hogy álljon fel, majd a szakaszon.
 6. Ne üljön a tűz közelében. Fix pozíció a test kombinálva magas környezeti hőmérséklet, ami hozzájárul ahhoz, hogy a visszér, együtt vezet, folyadék-visszatartás, illetve kellemetlen érzés a lábát.
 7. Fürödni esténként. Ha veszel egy forró fürdőt kora reggel, ez vezet, hogy újra bővítése az erek, valamint a folyadék-visszatartás, ezért a fájdalom.

Visszér, anélkül, hogy bármilyen szívbetegség lehet tanácsolni, hogy aludni abban a helyzetben, ahol a láb vagy a szív fölött. Így a gravitációs elvezetés, az alsó végtagok. Emelje fel a lábai szív felett 3-4 alkalommal naponta 5-10 perc. Ez különösen akkor hasznos, terhes nők számára. Nem eszik sok sós étel, mint ebben az esetben is több folyadék megmarad a szervezetben.

Mit tehet az orvos

Az orvos előírhat gyógyszer, ami csökkenti, vagy növeli a hang a vénák. Azonban, ha kifejezett visszeres szükség sclerotherapia, vagy sebészeti beavatkozás.

Sclerotherapia az injekciók speciális gyógyszerek, amely ahhoz vezet, hogy overgrowing a visszerek, amely megakadályozza, hogy a reflux a vér.

A műtét eltávolítása a visszerek (kimetszés, a vénák). Ha szükséges, az orvos fogja felírni terápia szövődmények.